vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
gigantiskt-skelett-staende-104193-1
gigantiskt-skelett-staende-104193-2
Kundbild
kb-gigantiskt-skelett-staende-104193-3

Gigantiskt Skelett Stående

4 999,90 kr

I lager (6 st)

Gör din Halloweenfest oförglömlig med denna massiva och skräckinjagande skelettdekoration som garanterat sätter stämningen från första stund! Alla, både levande och "odöda," kommer att häpna när de möts av detta kolossala skelett vid entrén.

Med en imponerande höjd på hela 3,35 meter kommer det att dominera rummet och få det att kännas som att själva döden är på besök. Det här skelettet är mer än bara en dekoration – det är ett statement som förvandlar vilket utrymme som helst till en kuslig kyrkogård eller ett spöklikt slott!

De justerbara armarna ger dig full frihet att skapa den perfekta skräckupplevelsen, oavsett om du vill att skelettet ska sträcka sig efter gästerna eller stå med armarna korsade som en tyst väktare. Den robusta konstruktionen i plast gör att denna gigantiska figur håller formen, trots sin imponerande storlek. Med sina 27 kilo är den både stabil och lätt nog att placera var som helst.

Perfekt för både inomhus- och utomhusbruk – sätt upp det i trädgården för att chocka förbipasserande eller placera det inomhus som en showstopping centerpiece på din fest.

  • Material: Plast
  • Mått: 335 cm
  • Vikt: 27 kg
Art.nr 104193-1
Kopiera OK

Omdömen

1

Frågor & svar

0

Kundbilder

1

Taggar